ta hunden med hoteller hotelguide


Hoteller

Bornholm
Fyn
Østjylland
Vestjylland
Nordjylland
Sydjylland
Vestsjælland
Sydsjælland, Lolland, Falster og Møn
Nordsjælland
København

SOMMERHUSE OG HYTTER

Restauranter & Spisesteder

dyreværnsloven 
dyreværnet
dyrenes beskyttelse

dyrenes venner

netdyredoktor

forsøgsdyrenes værn

oasa

dyrefondet

danmarks naturfredning

Hunde-forum

Siden om hunde

Hund & træning

hundeleksikon.dk

travelplanet.dk
nostalgi
Fødevarestyrelsen

 

Hoteller Norge
Hoteller Sverige
Hoteller Tyskland


HUND OG BOG

Der er skrevet mange bøger om hunde, hundehvalpe, hundetræning, hunderacer, hundeopdræt, historier om hunde og mange flere.

Stift bekendskab med nogle af dem her på siden.

 
Nej åh nej
Hundemanuskripterne 1-3
af Jon Fosse


Set hos www.boghandleren.net

 

Sørgmuntre filosofiske historier for børn og voksne om ensomhed, kærlighed og skæve hundeeksistenser. Tre bøger for børn og voksne samlet i ét bind.

Nej åh nej. Hundemanuskript 1
Den ensomme hund Websterr lever et roligt og sorgløst liv sammen med gamle Oline, som holder ham i kort snor. Websterr drømmer om at opleve det frie hundeliv og se havet før han bliver for gammel.

Du åh du. Hundemanuskript 2
Langt inde i en fjord, i et bådehus, bor den aldrende hund Olav alene. Han har en ven, ungkarl som han selv, som bor oppe på fjeldet. Men en dag da Olav skal besøge sin ven, møder han den fineste byhundedame han nogen sinde har set! Og efter den tid bliver alt forandret i bådehuset nede ved fjorden.

Fy åh fy. Hundemanuskript 3
En fragtbåd går mellem bygd og by, med småsten og sand. Om bord er skipper Moreld og skibshunden Haktor og desuden labanen Einar, som aldrig har kunnet lide skibshunden Haktor, men akkurat det har skibshunden Haktor lært at leve med.

 

Bogen indeholder 3 små historier om hunde, fortalt af hundene selv, gamle hunde og deres ejere. Indimellem skal man lige stoppe op og erindre sig, at det er en hunds tale, tanker og følelser og ikke et menneskes.

Gode bøger om hunde set hos Saxo netboghandel

Lone Greva

Forlagets resumé og beskrivelse
En rigtig brugsbog om hundehvalpe. De første måneder i hundens liv præger den for resten af dens levetid. Men med den rigtige baggrundsviden og praktiske redskaber får hvalpen den bedst mulige begyndelse. 
Bogen er pædagogisk både i opbygning og sprog. Relevant for både erfarne og nye hvalpeejere.


Roger Abrantes
Psykologi frem for magt

 

Lone Greva

Forlagets resumé og beskrivelse
Guide til den almindelige hundeejer, som ønsker at blive klogere på hunde. Cand. psych. Lone Greva fortæller, hvordan man får en bedre hverdag med hunden gennem viden om hundens natur og ved hjælp af øvelser, der kobler psykologi med træning. De gode råd kan være med til at gøre dagligdagen med hunden lettere og mindre problemfyldt - til glæde for både hund og menneske.

Alistair Sawday

Dog - Friendly Breakes

Spicial Places to stay

Steder i England, hvor hunde er mere end velkomne. Hoteller, kroer, campingpladser og pubber, hvor hund og herre kan være sammen.

Køb den her

 

 

Pelsen, Pytten og Pølsen

Dejlig børnebog til alle dyrevenner, der handler om opdrætter Hanne Mathiasens hund, der kun får én hvalp. For at give hvalpen et godt hundeliv fra starten, adopterer Hanne en anden nyfødt hvalp.
Vi følger de to små de første 8 uger af deres liv. Bogen er fyldt med dejlige billeder og en masse sund snak om det, at holde hund.

Pelsen, Pytten og Pølsen kan købes hos Dansk Kennelklub og hos forfatteren på

www.forlaget-mathiasen.dk

468x68 Advertising banner